.st0{fill:#FFFFFF;}

Wat is trance healing? 

 augustus 27, 2018

Healing

Er zijn diverse healing methodes. De methode die ik gebruik heet trance healing. Ik doe dit voor zowel mens als dier met bijzonder resultaat.

Waarom trance healing?

Trance healing is de oudste wijze van healing. Tijdens trance healing gaat de healer zelf in trance. Dit zorgt ervoor dat de client in een diepere ontspanning kan gaan zodat het healingwerk dieper kan doordringen en daardoor een beter en blijvend resultaat behaald kan worden.

Wat is trance healing?

Trance is de veranderde staat waarin je verkeerd als je bijvoorbeeld aan het dagdromen bent. Wat iedereen wel herkend is als je in de auto vaak dezelfde route rijdt dan weet je soms niet meer hoe je halverwege bent gekomen tijdens de rit. Dit is een lichte vorm van trance. Het is een moment van stilte in je hoofd.

Hoe verloopt de trance healing?

Jij ligt lekker ontspannen op een behandeltafel en ik zit in een stoel naast je. Vervolgens ga ik in trance en laat gebeuren wat er nodig is voor jou.

Wie helpt er tijdens de trance healing?

Dit zijn bijvoorbeeld overleden dierbaren van mijzelf of van jou. Verder heb ik ook een team van spirit helpers die hun werk doen tijdens de healing.

Waar heb ik trance healing geleerd?

Ik heb mijn opleiding trance gevolgd bij de zwanenhof. Hier heb ik les gekregen van diverse leraren van het arthur finley college in engeland. In engeland is trance healing al meer bekend dan in nederland. Er zijn zelfs samenwerkingen tussen trancehealers en artsen in ziekenhuizen.

Wat is het resultaat?

Kijk bij referenties wat anderen zeggen.

Tijdens een training en diepe meditatie werd trance healing door mijn eigen gidsen als volgt uitgelegd: “Trance healing is a way to come close to spirit and your own essence. Trance healing is the way to heal your soul and to give yourself peace within this life. It can give you inner peace and healing deep in the core of the body and mind. It can help you to connect to yourself and your inner being. Trance healing is one of spirits most powerful tool to heal and reconnect people to their selves. ”

 

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Ontvang nu 3 GRATIS Tips voor herstel bij burnout, stress en overspanning.

Nieuwsgierig? Klik dan op de link hieronder.

>>> Naar de 3 GRATIS Tips <<<