.st0{fill:#FFFFFF;}

Wat is trance healing? Wat zijn de positieve effecten? 

 juni 3, 2024

Trance Healing: Een Spirituele healingstechniek

Trance healing is een vorm van spirituele healing die zich richt op het herstellen van de balans tussen lichaam, geest en ziel. Het is een techniek die al eeuwenlang wordt gebruikt in verschillende culturen over de hele wereld. Trance healing kan helpen bij het verminderen van stress, angst en andere fysieke en emotionele problemen.

Wat is Trance Healing?

Trance healing is een techniek waarbij de healer in een trance-toestand komt om zich te verbinden met de geest van de patiënt. Door middel van deze verbinding kan de healer de energie van de patiënt beïnvloeden en helpen bij het oplossen van fysieke of emotionele problemen. De healer gebruikt vaak technieken zoals ademhalingsoefeningen, meditatie, visualisatie en affirmaties om de patiënt te helpen zich te ontspannen en open te staan voor genezing.

De Positieve Effecten van Trance Healing

Trance healing kan een aantal positieve effecten hebben op de gezondheid en het welzijn van een persoon. Hieronder volgen enkele van de meest opvallende voordelen van deze techniek:

Vermindert Stress en Angst

Trance healing kan helpen bij het verminderen van stress en angst. Door de patiënt in een staat van ontspanning en rust te brengen, kan deze techniek helpen om het zenuwstelsel te kalmeren en het lichaam te helpen herstellen van de effecten van stress en angst.

Verlicht Pijn

Trance healing kan ook helpen bij het verlichten van pijn. Door de energie van de patiënt te beïnvloeden, kan de genezer helpen om de pijn te verminderen en het herstel te versnellen.

Verbetert Slaap

Trance healing kan ook helpen bij het verbeteren van de slaap. Door de patiënt in een staat van ontspanning en rust te brengen, kan deze techniek helpen om de kwaliteit van de slaap te verbeteren en de patiënt te helpen zich uitgerust en verfrist te voelen.

Versterkt het Immuunsysteem

Trance healing kan ook helpen bij het versterken van het immuunsysteem. Door de energie van de patiënt te beïnvloeden, kan de genezer helpen om het immuunsysteem te activeren en te versterken, waardoor de patiënt beter in staat is om ziekten en infecties te bestrijden.

Bevordert een Gevoel van Welzijn

Trance healing kan ook helpen bij het bevorderen van een gevoel van welzijn. Door de patiënt in een staat van ontspanning en rust te brengen, kan deze techniek helpen om een gevoel van innerlijke vrede en tevredenheid te creëren, wat kan bijdragen aan een betere kwaliteit van leven.

Conclusie

Trance healing is een krachtige spirituele healingtechniek die kan helpen bij het verminderen van stress, angst en andere fysieke en emotionele ongemakken.

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Ontvang nu 3 GRATIS Tips voor herstel bij burnout, stress en overspanning.

Nieuwsgierig? Klik dan op de link hieronder.

>>> Naar de 3 GRATIS Tips <<<