HULPMIDDELEN OP MAAT!

Om volledig fysiek en mentaal in balans te komen en te blijven hebben we soms naast healing ook andere hulpmiddelen nodig. Denk hierbij aan:

Wat doe ik voor jou?

Ik kan je helpen bij het bepalen welke hulpmiddelen jou het beste kunnen ondersteunen. Om dit te kunnen doen heb ik een foto van jou of je dier nodig. Ik stem mij dan af en met mijn heldervoelendheid, biosensor en spiertesten bepaal ik dan welke hulpmiddelen het beste voor jou zijn. Je kan de middelen dan zelf aanschaffen, ik verkoop deze in principe niet met uitzondering van mijn zelfgemaakte orgonites en kruidentincturen.

Homeopathische middelen, Vitamines, Mineralen, Kruiden en Bachbloesems

Het is niet altijd makkelijk om alles wat je nodig hebt via je voedsel binnen te krijgen. Als hierdoor tekorten ontstaan kan dit klachten veroorzaken. Om deze reden heb je bij mij de mogelijkheid om te laten testen of/welke tekorten er in je lichaam zijn ontstaan. Ik test dan precies uit welke voedingssuplementen voor jou de juiste zijn om weer in balans te komen.

Aroma’s

Aroma’s, de naam zegt het al, zijn gebaseerd op geur. Geur kan een sterke reactie teweegbrengen in het lichaam. Denk zelf maar eens hoe je lichaam reageert bij het ruiken van een hele vieze geur of een hele fijne geur. Zo kan aromatherapie (geuren), in de vorm van etherische oliën, een positieve boost geven aan het herstel.

Etherische oliën bestaan uit geconcentreerde bloemen en/of kruiden en worden via inhalering snel in het bloed opgenomen. Hierdoor doet het vaak al binnen 20 minuten zijn werk. De olie ondersteunt het lichaam om op een natuurlijke wijze te genezen en het immuunsysteem te verbeteren.

Voor dieren kunnen aroma’s erg effectief werken. Het bijzondere aan dieren is het feit dat zij voelen en weten wat goed voor hun is. Door middel van hun gedrag laten ze dat zien. Het dier helpt mij dus om de juiste etherische olie (geur) uit te zoeken. Aromatherapie voor dieren is dus puur natuur.

Edelstenen

Edelstenen en hun geneeskrachtige werking zijn al eeuwenlang bij mensen bekend, zo is uit opgravingen gebleken. Bergkristal, jaspis, nefriet, granaat en serpentijn zijn enkele van de oudste bekende soorten stenen. Ze werden bijvoorbeeld als amulet of zegel gedragen, al dan niet voorzien van inscripties of afbeeldingen. Edelsteentherapie staat weer volop in de belangstelling. Steeds meer mensen ontdekken opnieuw dat edelstenen en mineralen een heel goed hulpmiddel kunnen zijn om klachten of problemen te verminderen of te verzachten.
Edelstenen kun je gemakkelijk bij je dragen en zo hun werking laten doen. Maar ook in huis geplaatst, bijvoorbeeld een edelsteen in ruwe vorm als sfeerlicht, of in vorm geslepen als bol of piramide zal de steen werkzaam zijn.

Orgonites

Zelf maak ik Orgonites. Deze zijn te koop in mijn webshop. Maar wat is een Orgonite precies? Orgonite, soms ook wel orgone genoemd, is ontdekt in de jaren ’30 van de vorige eeuw door dr. Wilhelm Reich. Hij was een Oostenrijkse psycholoog, psychoanalyticus en pseudowetenschapper. Hij wilde de levensenergie, ook wel genaamd chi, ki, prana, orgone of orgon, bundelen en versterken.

Orgonite is een combinatie van kristallen, metaal en kunsthars welke onderling voortdurend energie afstoten en onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. De theorie gaat ervan uit dat de organische materialen energie vasthouden, ook wel orgone energie genoemd. Metalen kunnen deze energie reflecteren. Door deze materialen met elkaar te verbinden in Orgonite, kan negatieve of dodelijke orgone energie omgezet worden in positieve orgone energie. Lees hier meer

Heb je vragen of wil je een afspraak maken neem dan contact op via de contact pagina.

Wil je weten wat de kosten zijn. Kijk dan hier.

Ontvang nu 3 GRATIS Tips voor herstel bij burnout, stress en overspanning.

Nieuwsgierig? Klik dan op de link hieronder.

>>> Naar de 3 GRATIS Tips <<<