Soul Body Fusion Almere

Soul Body Fusion® verbind jouw ziel met jouw lichaam, deze connectie wordt verstevigd.

Waarom Soul Body Fusion

Veel mensen hebben te maken gehad met grotere en kleinere trauma's. Denk aan misbruik, verraad maar ook onbegrip in je jeugd of onrealistische verwachtingen. Hierdoor lopen veel mensen rond met onverwerkte emoties in hun hoofd en lichaam. Om deze emoties te kunnen verwerken en los te laten is een goede verbinding met jouw fysieke lichaam nodig, een goede aarding. Dit is waar Soul Body Fusion je mee kan helpen.

Hoe het mij heeft geholpen

Jouw eigen ziel bepaalt welke veranderingen er mogen plaats vinden, dus jij bent zelf degene die beslist. Het heeft mij persoonlijk geholpen m meer grip te krijgen op mijn emotie-eten. Dit is voor mij altijd moeilijk geweest om te veranderen. Nu kan ik mijzelf hierin tegen houden, wat heel fijn is. Verder heb ik dankzij de Soul Body Fusion meer het gevoel dat ik welkom ben hier op aarde tussen de mensen en heeft het ook mijn angst omhoog gehaald waar ik mij niet van bewust was, dat ik na mijn sterven niet welkom zou zijn in de hemel. Ik had de gedachte dat ik hier een perfect leven voor moest leven zonder fouten. Deze gedachte had mij heel perfectionistisch gemaakt. Er is nu een hele last van mijn schouders gevallen. Voor mijzelf heb ik Soul Body Fusion en Trance Healing gecombineerd. iets dat voor een extra verdieping van het verander proces heeft gezorgd.

Hoe het werkt

Deze Soul Body Fusion methode werkt heel simpel en de sessies duren maar ongeveer een half uur per sessie. Het beste resultaat krijg je met drie sessies. Wij gaan tegenover elkaar zitten en ik leg mijn vingertoppen op jouw vingers en wij zetten samen de intentie voor jouw ziel om zich te verbinden met jouw lichaam. Soul Body Fusion kan op meerdere lagen werken, emotioneel, fysiek, mentaal en spiritueel. 

Laat je verrassen door wat Soul Body Fusion voor jou kan betekenen en maak een afspraak. Neem hier contact op.

Ontvang nu 3 GRATIS Tips voor herstel bij burnout, stress en overspanning.

Nieuwsgierig? Klik dan op de link hieronder.

>>> Naar de 3 GRATIS Tips <<<