Ymke Honings - Trance Healer

Hallo mijn naam is Ymke Honings en woon in Almere. In mijn jeugd woonde ik bij mijn ouders op het erf van de manage Any Dale. Hier woonde ik tussen de dieren zoals paarden, honden, kippen en zelfs een kalkoen die duidelijk de baas was op het erf.

Tijdens mijn jeugd voelde ik mij prettiger tussen de dieren dan tussen de mensen en is vanwege de vele omgang met dieren mijn voelend vermogen sterk ontwikkeld geraakt. Dit sterk ontwikkeld voelend vermogen had als effect dat de omgang met en verlies van mensen in sommige situaties extra pijnlijk aanvoelde. Een voorbeeld hiervan is het verlies van twee lieve dames die voor mij zorgde in mijn jeugd als mijn ouders aan het werk waren. Dit verlies heeft mijn gevoel van veiligheid beïnvloedt wat in meerdere vlakken van mijn leven heeft doorgewerkt. De enige plek waar ik het gevoel had mijzelf te mogen zijn was bij mijn paard Feline. Helaas had Feline vaak lichamelijk klachten. De zoektocht naar hulp voor haar heeft mij doen belanden bij homeopathische artsen. Hiermee is mijn eigen innerlijke reis begonnen. Mijn paard was een spiegel voor mij.

In plaats van steeds hulp te zoeken voor mijn paard begon ik mij te realiseren dat ik zelf hulp nodig had. Ik realiseerde mij ook dat ik de gezondheid van mijn paard negatief beïnvloedde vanwege mijn angst haar te verliezen. Daarom ben ik in 2003 begonnen met verschillende methodes en cursussen om mijzelf te helpen. Alleen niets bleek toch blijvend voor mij te werken. Toen ben ik op het pad van healing terecht gekomen zoals reiki, ho'oponopono en diverse andere vormen. Uiteindelijk heb ik ook een trance-healing opleiding gedaan, en dit heeft mijn leven compleet veranderd. Deze manier van healing heeft zo een diepe en blijvende veranderingen te weeg gebracht bij mij op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak dat ik eindelijk mezelf volledig heb kunnen accepteren zoals ik ben. Ik hou nu van mezelf.  Dit gevoel wil ik ook andere mensen laten ervaren en daarvoor gebruik ik de bestwerkende methode die ik heb gevonden, TRANCE-HEALING! Klik hier om te ontdekken wat trance-healing is.

Het was en is een spannende maar hele mooie reis naar zelfherkenning en zelferkenning waar ik erg dankbaar voor ben. De wijsheid die ik tijdens mijn eigen reis heb verworven wil ik graag delen met anderen.

Ik hoor graag met welke vraag jij zit

Ontvang nu 3 GRATIS Tips voor herstel bij burnout, stress en overspanning.

Nieuwsgierig? Klik dan op de link hieronder.

>>> Naar de 3 GRATIS Tips <<<