Hallo mijn naam is Ymke Honings en woon in Almere. 

Mijn passie is om mensen en dieren te helpen. Dit is ontstaan vanuit mijn eigen persoonlijke reis naar me gelukkig willen voelen in het leven. En wat een reis is dat tot nu toe geweest met veel vallen en opstaan.  

En vooral veel zelfonderzoek. Het heeft mij ongeveer 20 jaar gekost om een volledig geblokt trauma opgelopen in mijn moeders buik onder ogen te durven zien. 

Toen ik in mijn moeders buik zat was ik namelijk niet alleen, maar was ik samen met mijn tweelingbroer en zus. Alleen ik heb de zwangerschap als enige overleeft, nadat mijn ouders voor een abortus kozen. Dus eigenlijk ben ik al getraumatiseerd, alleen en eenzaam geboren.

Je kan je dus wel voorstellen dat ik al snel vastliep in het leven. Ik voelde de behoefte om te leven voor drie mensen, alleen ik had ook het gevoel dat ik niet welkom was in het gezin. Dit heeft er o.a voor gezorgd dat ik een hoogsensitief persoon ben geworden, met veel lichamelijke en mentale klachten.

Gelukkig ben ik dankzij een heel mooi spiegelend paard in mijn jeugd op het pad van homeopathie en healing terecht gekomen. Mijn eigen paard Feline was namelijk vaak ziek en ik kwam er met de dierenarts niet uit. Ik heb zelfs op het punt gestaan om haar te laten inslapen, maar gelukkig wees iemand me op een alternatief. Alleen bleef ik met feline in een cirkeltje draaien van steeds weer nieuwe klachten. Totdat ik tot het inzicht kwam dat ze veel van mijn onverwerkte emoties in zich opnam om mij te ondersteunen en hier steeds ziek van werd. 

Hierdoor ben ik veel aan mezelf gaan werken en heb veel dingen geprobeerd alleen niets bleek toch blijvend te werken. Ook ik bleef zelf in cirkeltjes draaien. Ook hulp via anderen zoals ademtherapie, rebirthing en zelfs nog een speciale groepsreis gemaakt heeft me niet echt geholpen. Op de groepsreis wisten ze zelfs niet hoe ze me konden helpen en hebben me uiteindelijk een extra trauma bezorgd.

Gelukkig ben ik toen een opleiding trance-healing gaan doen, en dit heeft mij zoveel gebracht. Mijn baarmoedertrauma is ook dankzij de trance-healing vanuit mezelf naar boven gekomen. 

Nu wil ik graag met andere mensen die ook zijn vastgelopen in hun leven onderzoeken of ze ook een baarmoedertrauma of geboortetrauma hebben opgelopen. Zodat ze een makkelijkere en kortere route naar herstel kunnen hebben dan ik had.

Een baarmoedertrauma komt namelijk vaker voor dan dat we ons kunnen voorstellen. Het is namelijk via belgisch onderzoek duidelijk geworden dat 1 op de 10 zwangerschappen als meerlingen begint. Dus best een grote kans dat dit ook aan de basis van jouw klachten zit! 

Natuurlijk gebruik ik de methode die mij diepgaand heeft geholpen TRANCE-HEALING om ook jou te ondersteunen! Klik hier om te ontdekken wat trance-healing is.


Ik hoor graag met welke vraag jij zit

Ontvang nu 3 GRATIS Tips voor herstel bij burnout, stress en overspanning.

Nieuwsgierig? Klik dan op de link hieronder.

>>> Naar de 3 GRATIS Tips <<<