.st0{fill:#FFFFFF;}

Omgaan met pijn 

 januari 13, 2019

Pijn, hoe kan je hier goed mee omgaan!

Hoe ga jij om met pijn? De meeste mensen stoppen het weg door hun aandacht op iets anders te richten. Hiervoor worden vaak eten, alcohol of sigaretten gebruikt. Door het niet willen voelen en het niet erkennen van je pijn ontstaan er energieblokkades in je systeem die lichamelijke en mentale klachten kunnen gaan geven. En als je vaak op deze verkeerde manier omgaat met je pijn dan wordt het een automatisme. Het wordt jouw manier van omgaan met pijn. Hierdoor kunnen er steeds meer energieblokkades ontstaan in je lichaam. En dit kan de volgende klachten veroorzaken: verslaving, rug- en nekklachten, hoofdpijn en migraine, maar ook burn-out of depressies en zelfs levensbedreigende ziektes. 

Wat kan je doen om dit te doorbreken?

Belangrijk is om weer meer in contact te komen met je lichaam zodat je weer leert om te gaan voelen. Je bent hierdoor weer in staat om te voelen waar er pijnblokkades in je lichaam zitten en deze te doorbreken. Je gaat weer zoveel mogelijk je focus brengen naar die plekken in je lichaam waar de opgeslagen pijn vast zit. En vergeet hierin niet om ook je hoofd te voelen. Hierin zit namelijk veel mentale pijn en moeheid opgeslagen. Hieronder vind je een oefening die ik vaak met mensen doe die voor een healing consult bij mij komen. Deze oefening is bedoeld om je weer te gaan leren voelen.


Oefening om te voelen:

Je gaat lekker ontspannen zitten met je ogen dicht en je voeten naast elkaar op de grond. Je armen liggen naast je lichaam. Je brengt je aandacht naar je lichaam en gaat voelen waar er spanning of pijn zit. Als je een plek met spanning hebt gevonden dan hou je je focus op deze plek zolang het lukt. Vaak wordt de spanning, pijn dan eerst even erger doordat je er nu aandacht aan besteed. Er stroomt nu extra energie naar toe die tegen de blokkade aan duwt om deze te doorbreken of te verkleinen. Als dit is gelukt wordt de pijn minder of gaat helemaal weg op die plek. Hier is vaak meerdere keren zitten voor nodig. Het kan ook zijn dat als je je focus op een plek hebt er een andere plek opspeelt, verleg dan je focus naar deze nieuwe plek. Deze nieuwe plek dient zich aan als de spanning op de eerste plek wordt veroorzaakt door de nieuwe plek. Soms kom je vier plekken tegen totdat je bij de echte kernplek bent, de echte veroorzaker van de pijn.

Doe deze oefening zo vaak mogelijk en dan zal je merken dat het contact met je lichaam verbeterd, schrik niet als je pijn gaat voelen op plekken die je nog nooit hebt ervaren. Ook van mentale pijn zal je je nu meer bewust zijn aangezien mentale pijn zich ook altijd in je lichaam openbaart. Dus merk je pijn in je lichaam tijdens een gesprek met iemand vraag jezelf dan even af wat je mentale pijn kan hebben veroorzaakt tijdens dit gesprek.


Extra tips!

Leg tijdens deze oefening een van mijn orgonite piramides op je schoot. Deze helpen je om de energieblokkades makkelijker en sneller te doorbreken. Hier zijn ze speciaal voor gemaakt, vooral de piramide die verderop in dit bericht staat is hier heel krachtig in omdat hij is gemaakt om de mentale blokkades op te lossen.

Wat natuurlijk het allerbeste werkt is een healingsessie van mij, dit is de snelste en krachtigste weg naar loslaten van pijn.

Wil je voor een leuke prijs met een healing van mij kennismaken?

Boek dan een Soul Body Fusion sessie.

In plaats van de twee vaste dagen dat ik deze normaal aanbied kan je deze nu voor elke willekeurige dag in januari of februari boeken. Laat wel even weten dat je een bloei op, floreer weer sessie wilt ontvangen. Wil je een sessie boeken klik dan hier om een mail te sturen en dan maken wij snel een afspraak.


Zelfgemaakte orgonite piramide om energieblokkades te doorbreken

Orgonite PiramideGiza Piramides

Deze piramides zijn speciaal bedoelt om je te helpen om belemmerende gedachtepatronen en overtuigingen te doorbreken. Naast het feit dat de verwerkte edelstenen hier allemaal in ondersteunen, hebben de vorm van de piramide en de gebruikte materialen ook nog een versterkende werking. 

Kijk hier voor deze orgonite piramides.


Mooie affirmaties om pijn te helpen loslaten. 

  • Ik hou van mezelf en waardeer mezelf. Ik zorg nu goed voor mezelf. Ik ben goed genoeg.
  • Ik ben nu de baas over mijn gedachtewereld en mijn leven. Ik ben een sterke, dynamische vrouw/man. Elk deel van mijn lichaam functioneert perfect. Ik hou van wie ik ben.
  • Ik groei over de beperkingen van mijn ouders heen en leef mijn eigen leven. Nu is het mijn beurt.
  • Ik breng mijn leven in balans door van mezelf te houden. Ik leef vandaag en hou van wie ik ben.

Wil je affirmaties op maat ontvangen? Kijk dan hier.

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Ontvang nu 3 GRATIS Tips voor herstel bij burnout, stress en overspanning.

Nieuwsgierig? Klik dan op de link hieronder.

>>> Naar de 3 GRATIS Tips <<<