POWERHOUSE

DOORBRAAKSESSIE

Healing Almere

POWERHOUSE 

Doorbraaksessie

Overweeg je al tijden het roer om te gooien? Loop je met onvervulde verlangens? Of het idee dat er iets radicaals nodig is om je pad te gaan lopen of te vervolgen? Ben je radeloos en weet je niet meer waar de oplossing ligt? Ben je klaar voor een grote verandering? Wil je voorin de bus gaan zitten en je eigen route uitstippelen i.pv. passagier te zijn in je eigen leven? Schreeuwen je hart en ziel om aandacht?

Welke reden je ook hebt om een doorbraak te willen, bij ons ben je aan het juiste adres!

Wie zijn wij?

Ymke Honings is internationaal trance healer en Monique Le Grand is spiritueel energetisch therapeut. Ieder met hun eigen kracht al een sterke persoonlijkheid en samen een echt POWERHOUSE. Daarom meteen een waarschuwing, onze 2daagse is niet voor watjes… Het universum zorgt er wel voor dat je nooit meer krijgt dan je aankunt.

Healing Almere

INHOUD VAN DE 2DAAGSE

VOORBEREIDING

Je krijgt een week voor je doorbraaksessie van ons per email een voorbereidingsformulier waarmee we je helpen helder te krijgen wat je wilt doorbreken. En waarom.
Denk aan vragen als: “hoe ziet jouw ideale toekomst eruit?” “wat heb je ervoor nodig daar te komen?” Wij stemmen ons bij het versturen van dit formulier al op je af.

DAG 1

Je komt naar onze praktijk.
Met een kopje thee krijg je even de tijd aan onze energie te wennen. 10 minuten later lig je op de behandeltafel en gaan we vanuit onze gebundelde kracht met je aan het werk. Dit duurt ongeveer 40 minuten, meer is niet nodig en we willen je ook nog veilig naar huis kunnen laten gaan.
We helpen je terug te komen in het hier en nu en geven je de tijd je verhaal te doen. Wat heb je ervaren? Wat neem je mee naar huis? Waarmee wil je de komende 48 uur aan de slag? Wij maken hier een voice recording van en sturen je die na per email.

TUSSENTIJDS

Plan vooral geen gekke dingen zoals festivalbezoek of andere healings tussen Dag 1 en Dag 2. Doe duidelijk minder dan normaal en neem tijd om te voelen. Trek je meer dan normaal terug in jezelf. Drink veel water, je systeem zal afvalstoffen kwijt willen, help het daarbij. Hoe meer rust je kunt nemen en alleen met jezelf bezig zijn, hoe beter je het effect van de healing kunt waarnemen. Je kunt je lichaam scannen op veranderingen. Luister goed naar wat het je te vertellen heeft.

Je krijgt nu al antwoorden aangereikt van het universum, in je (dag)dromen bijv. Let ook op je omgeving, wat valt je op? Wees wat alerter dan normaal, het zou jammer zijn als je de signalen mist. Als het bij je past, kun je deze opschrijven of in je telefoon zetten. Je kunt dit ook aan het einde van de dag kort doen. Vind in elk geval een manier om op Dag 2 deze signalen met ons te delen, we helpen je ze te duiden.

DAG 2

Na in elk geval 1 nachtrust en maximaal 2 kom je terug in onze praktijk. We nemen door wat je allemaal opgevallen is in de afgelopen dag(en) en helpen je te duiden wat dit kan betekenen. Welke richting krijg je aangereikt, wat is jouw weg? Welke signalen geeft je lichaam? Welke emoties spelen je parten? Hoe sterk ben je mentaal en waarmee mag je aan de slag? Dit gesprek nemen we ook weer voor je op.

Wederom mag je plaatsnemen op onze behandeltafel en verdiepen we de healing die je op Dag 1 hebt ontvangen. Ook deze duurt ongeveer drie kwartier en het effect kan heftiger zijn dan de eerste keer. Waarschijnlijk krijg je nog meer helderheid over de keuzes die je mag maken. De afronding van Dag 1 is hetzelfde als van Dag 2, met opgenomen verslag per email.

NADERHAND

Nu gaat het proces zich voltrekken. Je hebt gevraagd om hulp en gaat die krijgen. Het universum gaat met je diepste verlangens aan het werk. Geef het de tijd en ruimte de veranderingen in gang te zetten en ga mee met wat zich aandient. Je mag nog 3 weken op ons terugvallen voor hulp op afstand. Als je vastloopt zijn we er voor je. We stemmen ons even op je af en trekken je weer vlot. Is er meer nodig, dan zijn er mogelijkheden je te ondersteunen vanuit de homeopathie of me affirmaties.

Vergis je niet, er gaan echt dingen gebeuren, hoe concreter je vraag was, hoe beter je krijgt wat je wilt. En grote veranderingen gaan altijd gepaard met loslaten. Om ruimte te maken voor iets nieuws, moet je afscheid nemen van iets ouds. Bereid je voor op tranen en verdriet. En ook op een groot geluksgevoel en nieuwe levenslust. Dit is wat je altijd gewild hebt, dit is jouw levenspad, hiervoor ben je op aarde.

Na 2 weken zou je de vragen van het voorbereidingsformulier nog een keer kunnen beantwoorden. Zo kun je zien of er iets aan de verwoording of inhoud is veranderd en waar dit hele traject toe geleid heeft.

Kosten?

Deze doorbraaksessie moet goed gepland worden, in jouw agenda en de onze. Wij adviseren Dag 1 op een donderdag of vrijdag en Dag 2 op een zaterdag of zondag. Wij denken dat je in het weekend het makkelijks je dagelijks leven kunt stilzetten om tijd te maken voor alleen maar JOU. Wij offeren dus ook een stuk weekend op voor je, maar doen dat met liefde. Het hoort bij onze taak hier op aarde. De meest ideale combinatie is donderdag en zaterdag. Je hebt dan nog de zondag om te verwerken voor je gewone (werk)week begint en er weer van alles van je gevraagd wordt.

Voor het hele traject betaal je €333 (BTW factuur mogelijk). Eigenlijk heb je voor dat bedrag een maand lang het Powerhouse in je energieveld. Daarna laten we je los, maar kun je nog wel op ons terugvallen. Wil je eerst kennismaken met ons, behalve via onze foto’s, kijk dan op www.het helendhart.nl en www.time2heal.nl of op onze Facebookpagina’s. Daar stellen we ons breder aan je voor.

Healing Almere

Wat anderen zeggen


Ik voel me lichter en opgelucht en heb zin in mijn toekomst, ik heb het gevoel dat bepaalde angsten zijn “weggenomen”, waardoor ik mijzelf vrijer en lichter ben gaan voelen. In het proces ben ik mijzelf en anderen ook gaan vergeven, waardoor het voelde alsof ik geen ballast meer mee draag.
Linda


Ik stond op een kruispunt in mijn leven waarbij ik de keuze had om te breken met mijn oude patronen en nieuwe keuzes te maken of op de oude weg voortgaan. Na de doorbraaksessie voel ik mij letterlijk bevrijd en klaar om nieuwe keuzes te maken. En die heb ik al gemaakt. Ik voel mij vrijer en krachtiger.
Raymond


Ontvang nu 3 GRATIS Tips voor herstel bij burnout, stress en overspanning.

Nieuwsgierig? Klik dan op de link hieronder.

>>> Naar de 3 GRATIS Tips <<<