Home » Bepaal jouw geboortekleur – Healing Almere

Bepaal jouw geboortekleur

In de numerologie levert je geboortedatum een getal op en aan dit getal hangt een betekenis. In de kleurenleer is dit net zo maar dan met kleuren. Jouw geboortedatum levert een kleur op. Elke kleur heeft zijn eigen karakteristieken die terugkomen in jouw eigen karaktereigenschappen. Het juiste gebruik van zo een kleur, bijvoorbeeld in je kleren of omgeving, kan je helpen om de juiste balans te vinden of om bepaalde uitdagingen het hoofd te kunnen bieden.

Wil jij weten welke geboortekleur jij hebt, wat dit betekent en wat je ermee kan? Klik dan op de messenger knop hieronder. Het bepalen van jouw geboortekleur loopt via messenger. Je komt op mijn messenger lijst maar daar kan je je op het einde simpel weer van afhalen (dit leg ik uit op het eind nadat jij je geboortekleur hebt ontvangen).

Veel plezier en laat weten wat je er van vindt.

PS. Zie je de messenger knop niet (vanwege jouw browser instellingen) ga dan naar facebook messenger en zoek Het Helend Hart op. Je vindt dan in het menu onderin een knop met de tekst Mijn aanbod. Daarin vindt je de knop Geboortekleur bepalen of je kan gewoon intypen Geboortekleur.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken neem dan contact op via de contact pagina

Ontvang nu 3 GRATIS Tips voor herstel bij burnout, stress en overspanning.

Nieuwsgierig? Klik dan op de link hieronder.

>>> Naar de 3 GRATIS Tips <<<