.st0{fill:#FFFFFF;}

De spiertest 

 februari 17, 2018

By  admin

Spiertest

De spiertest die ik hieronder uitleg kan je helpen om te achterhalen waar je krachtig van wordt (positieve energie) en wat je juist van je kracht berooft. Deze spiertest kan je inzetten voor verschillende doeleinden:

  • Om uit te vinden welke edelstenen(kristallen) goed voor je zijn.
  • Welke orgonites goed voor jou zijn. Orgonites zijn een combinatie van edelstenen, metalen en giethars. Deze combinatie versterkt de werking van de edelstenen. Deze orgonites maak ik zelf en verkoop ik.
  • Om te achterhalen welke voeding en/of vitaminepillen en andere supplementen het beste voor je werken.

Nu heb ik zelf ondervonden dat wat vandaag als beste test een maand later niet meer het geval is, dit komt omdat onze lichamelijke behoeften veranderen. Dus blijf regelmatig testen!

Deze test helpt ook om meer vertrouwen te krijgen in je eigen intuïtie.

Hoe doe je dit?

Heel simpel! Je gaat op je gevoel af in je keuze van bijvoorbeeld een edelsteen. Je bent in een winkel waar ze edelstenen verkopen en je loopt op je gemak rond. Je gaat voelen in welk deel van de winkel je je het prettigst voelt. Daar ga je naar de stenen kijken die zijn uitgestald. Vaak valt je oog op een steen en die hou je in gedachten en dan voel je of je ergens anders in de winkel ook een steen opvalt. Deze stenen kan je dan door middel van de spiertest beoordelen. Welke van deze edelstenen jou op dit moment in je leven het beste in je kracht zet. Dus vertrouw op je gevoel en zet het in!!

Uitleg spiertest met edelstenen

(Let op: je hebt hulp nodig van iemand anders om te testen)

De duim en wijsvinger van de hand waar je normaal mee schrijft hou je tegen elkaar aangedrukt. Zie foto 1.

Spiertest
Foto 1

In de andere hand hou je de edelsteen vast die je wilt testen. Nu vraag je aan iemand anders om je duim en wijsvinger van elkaar af te trekken, terwijl jij je duim en wijsvinger tegen elkaar aan probeert te houden. Zie foto 2

Spiertest
Foto 2

Als het je weinig kracht kost om je vingers tegen elkaar te houden dan betekent dat de steen je krachtiger maakt. Test daarna ook hoe krachtig je bent als je de edelsteen niet vasthebt om te ervaren of deze je echt krachtiger maakt of dat het geen verschil maakt of je wel of niet de edelsteen vasthebt. Maakt het geen verschil dan heb je een neutrale edelsteen (ontneemt geen kracht maar geeft ook geen kracht).  Ga dus op zoek naar edelstenen die je kracht vergroten!

Dit is een manier om te testen of een edelsteen je krachtiger maakt of niet. Je kan deze test precies hetzelfde uitvoeren met andere producten zoals voedsel of voedingssupplementen.

 

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Ontvang nu 3 GRATIS Tips voor herstel bij burnout, stress en overspanning.

Nieuwsgierig? Klik dan op de link hieronder.

>>> Naar de 3 GRATIS Tips <<<