Sneller van je burn-out af?

Wat is nu eigenlijk een burn-out?

Bij een burn-out is ons lichaam, en met name onze hersenen, overbelast geraakt en op hol geslagen. Vergelijk het met een computer die op hol geslagen is en niet doet wat jij wilt.

Deze overbelasting zorgt ervoor dat we ons niet meer kunnen ontspannen met alle negatieve gevolgen van dien. Spieren die niet meer ontspannen, hormoonhuishouding die in de war is, emoties die te pas en te onpas te kop opsteken, noem maar op.

Mijn healing kan hierbij helpen. Wat gebeurt er tijdens mijn healing? Ik help je hersenen weer in de ontspanningstand bij wijze van spreken. Aangezien je hersenen jouw lichaamsfuncties aansturen zijn zij daarna beter in staat om die aansturing te doen. Hierdoor is er weer ruimte voor herstel en de burn-out klachten kunnen stap voor stap verminderen.

O ja, er zijn ook nog positieve bijeffecten

Mijn healing zorgt er ook voor dat je ongezonde stress symptomen in de toekomst sneller herkend, voelt wanneer je over je grenzen heen gaat. Dit stelt jou in staat om “in control” te blijven en een nieuwe burn-out te voorkomen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Neem heerlijk een uurtje rustig liggend plaats op mijn behandeltafel. Je hoeft alleen je schoenen uit te doen. Verder bespreken we even of je het  wel of niet prettig vindt om te worden aangeraakt tijdens de healing. Beide mogelijkheden kunnen.

Na de healing  is er de mogelijkheid om onder het genot van een kopje thee nog even te delen wat we hebben ervaren tijden de healing en er is natuurlijk ruimte om vragen te stellen.

Waar vindt de healing plaats?

De healing kan plaats vinden in mijn praktijk of op afstand. Indien de healing op afstand plaats vindt dan hebben wij vooraf en achteraf even contact.
Bij een healing op afstand gelden andere prijzen.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken neem dan contact op via de contact pagina.

Wil je weten wat de kosten zijn. Kijk dan hier.

Ontvang nu 3 GRATIS Tips voor herstel bij burnout, stress en overspanning.

Nieuwsgierig? Klik dan op de link hieronder.

>>> Naar de 3 GRATIS Tips <<<