AFFIRMATIES 2.0 – OP MAAT!

Wat zijn affirmaties?

Een affirmatie is een positieve zin, bijvoorbeeld “Ik leer van elke stap” of “het gaat elke dag beter en beter met mij”. Dit soort zinnen herhaal je voor jezelf door ze hardop te zeggen of op te schrijven. Het doel hiervan is dat je onderbewuste die zin uiteindelijk gaat geloven en je daarmee een positieve invloed in je leven gaat merken.

Het onderbewuste neemt zaken makkelijk aan, als tenminste ons ego of onze innerlijke criticus er niet tussen komt. Dit klinkt wellicht wat simpel maar is een vereenvoudigde uitleg hoe ons onderbewuste werkt. Als er maar vaak genoeg tegen iemand gezegd wordt dat die persoon iets niet kan gaat hij of zij het vanzelf geloven en ziet daar overal bewijs voor.

Het grappige is dat als het op deze negatieve manier kan werken je het ook op een positieve manier kan laten werken. Alleen zijn wij dat nou even vergeten en hebben wij niet altijd direct toegang tot ons onderbewuste omdat ons ego of innerlijke criticus ertussen zit.

Waarom heet het affirmaties 2.0?

Om affirmaties extra kracht bij te zetten en direct invloed uit te oefenen op het onderbewuste maak ik gebruik van holistische hypnose technieken. Dit heeft een versterkend effect.

Wat is Holistische Hypnose?

Holistische hypnose is een eenvoudige techniek en kan een krachtige hulp zijn in het leven bij moeilijke omstandigheden en processen. Holistische hypnose maakt ook gebruik van affirmaties maar gaat net even iets verder. Deze techniek maakt soms gebruik van ogenschijnlijk negatieve affirmaties (bijvoorbeeld “Ik ben eenzaam” of “Mijn lichaam is beschadigd”). Dit soort type zinnen trillen als het ware negatieve overtuigingen los en brengen de “waarheid” naar de oppervlakte. Door hardop te zeggen hoe het nu echt is kan heel bevrijdend werken. Als je je eenzaam voelt mag dat best gezegd worden. Zo komt er meer ruimte voor de positieve affirmaties om hun helende werk te doen. Een versterkend effect dus.

Hoe werkt het en wat is voor jou de juiste affirmatie?

Vind je het fijn om hier assistentie bij te hebben. Want laten we eerlijk zijn tegen onszelf, het is vaak makkelijker om te weten wat het juiste is voor een ander dan voor onszelf.

Om dit te kunnen doen heb ik een foto van jou of je dier nodig. Ik stem mij dan af en met mijn heldervoelendheid en mijn biosensor bepaal ik welke affirmaties jij nodig hebt voor de komende drie maanden. Samen spreken wij af hoe je deze wilt ontvangen.

Wil jij hulp ontvangen, zodat je precies die affirmaties kan gebruiken die voor jou op dit moment het beste werken dan kan dit. Ik kies dan voor jouw persoonlijk voor drie maanden de juiste affirmaties uit. Het aantal affirmaties is afhankelijk van jouw situatie.

Wat is het resultaat?

  • Het brengt het onderbewuste tot rust
  • Helpt belemmerende overtuigingen helder te krijgen
  • Het zet belemmerende overtuigingen in het onderbewuste om in een nieuwe mindset
  • Het geeft geborgenheid
  • Het helpt ballast uit het verleden verwerken zodat we meer in het hier en nu kunnen handelen
  • Het versterkt het positieve zelfbeeld

Heb je vragen of wil je een afspraak maken neem dan contact op via de contact pagina.

Wil je weten wat de kosten zijn. Kijk dan hier.

Ontvang nu 3 GRATIS Tips voor herstel bij burnout, stress en overspanning.

Nieuwsgierig? Klik dan op de link hieronder.

>>> Naar de 3 GRATIS Tips <<<